Keinotekoinen tähtitaivas levittäytyy paksun pilvipeiton päälle. Maailma muuttuu paksuksi räjähdysten puuroksi. Koira juoksee halki jäisen maan ulvoen. Ilma haisee katkeralle. Hän istuu polvillaan kylmässä ja itkee. Pilvien väri muuttuu sairaalloisen kellertäväksi. Rikinvärinen koira.

Heitä on monta, kokonainen joukko, ja he ovat nälkäisiä. Keinotekoinen tähtitaivas välkkyy, ei kestä kauaa ja rätisten tulee maalatuksi uudestaan. Autojen valoja paksussa, kitkerässä savussa. Hän makaa kyljellään routaisella pihalla ja nyyhkyttää hiljaa. Hänelle luvattiin ikuisuus kolminkertaisena. Vauhtia, vauhtia. Juokse jo. Heitä on monta, he ovat ahneita. Kolmas simpanssilaji, raaoin eläin jonka evoluutio on koskaan keittänyt kokoon. Orgaanisia aineita suuressa padassa. Rikinvärinen koira ulvoo katoavaa kuuta.

Hän makaa selällään kylmällä maalla eikä valita enää. Keinotekoinen tähtitaivas piirtää muotokuvia hänen kalpeille kylkiluilleen. Koira istuu hänen vierellään ja vinkuu hiljaa. Rikinvärinen koira kitkerässä sumussa. 

Taivas palaa harmaaseen väriinsä. Hiljaisuus hyväilee sumuista maisemaa hellin käsin kuin erossa ollut rakastavainen, luvaten ettei koskaan enää irrota.

Rikinvärinen koira makaa kyljellään ruumiin vierellä kylmällä maalla eikä valita enää. Lumisadepalloon lukitussa maailmassa ei ole nälkää.