Voi tuota pikkuista. Tohottaa ympäriinsä loppumattomalla energialla. He katselevat lasta kahvipöydän jylhistä korkeuksista huvittuneina. Tytön käsivarsia kirjovat erivärisillä kynillä piirrellyt perhoset. Mutta vaikkeivät he sitä tiedä, ne ovat kaikki kuolleita. Tyttö tappoi ne eilen. Ei hänen pitänyt enää ikinä sortua. Siksi hän ne piirsikin, loistavan väriset siivet iholleen. Hän uskoi pystyvänsä siihen. Mutta nyt ne ovat kuolleita. Sekin jonka hänen ystävänsä piirsi. Rouva jolla on vaaleanpunainen pastillihattu hörppää siivosti kupistaan. "Ei tuo kyllä ole ihan terve lapsi. Sinun kannattaisi varmaan viedä hänet johonkin testeihin. Jos se on vaikka ADD tai ADHD kun ei se pysy hetkeäkään paikallaan," rouva toteaa painokkaasti ja poistuu, jättäen jälkeensä vain tyhjän kultareunaisen kupin ja pitsiliinalle hylätyn tarot-kortin. Rakastavaiset.

Voi tuota pikkuista. Mikä sen nyt on, vapisee tuolla tavoin? Onko kylmä? Rouva jolla on laventelinsininen pastillihattu heittää huovan hänen harteilleen. Yritäs nyt selvitä. Tyttö kiittää ja peittää kuolleiden perhosen haalistuvat siivet huovan alle. Hänen silmänsä ovat anovat kuin kituvan kauriin, mutta sitähän he eivät huomaa. Rouva poistuu huoneesta, jättäen jälkeensä vain repaleisen huovan ja lattialle hylätyn tarot-kortin. Tähti.

Voi tuota pikkuista. Makaa ihan liikkumatta. He katselevat lasta, kylmin silmin. "Mikähän sen on?" kysyy rouva jolla on hempeänkeltainen pastillihattu. "Ei siitä tarvitse välittää," toiset rouvat vakuuttelevat. "Onpahan ainakin hetken aikaa paikallaan." Rouva katselee hiukan ujona tilannetta mutta nyökkää sitten epävarmana ja laskee ruusukuvioisen lautasen pöydälle. "Minä en silti ole varma onko hän kunnossa," rouva sanoo ja menee mittaamaan lapsen pulssin. Todettuaan sen olevan kunnossa rouva poistuu huoneesta, jättäen jälkeensä vain puoliksi syödyn unelmatortunpalasen ja lautasen alle sujautetun tarot-kortin. Kohtalonpyörä.

Jäljelle jääneet rouvat kilauttavat tyhjät teekuppinsa aseteille yhtä aikaa. Eriväriset pastellihatut suorassa linjassa he marssivat ovelle, kaikki 75. Toiseksi viimeinen vaaleanvioletissa hatussaan ujuttaa tarot-korttinsa tytön käteen. Tuomio.

Viimeinen rouva on poikkeava. Hän on ainut jonka hattu on tumma. Musta. Hän nappaa taskustaan veitsen ja kortin. Rouva on oikeastaan vielä neiti, mutta teeseurassa hänet on nimetty muiden lailla. Hän laskee korttinsa lapsen liikkumattomalle otsalle. Kuolema. Lapsi värähtää ja avaa silmänsä. Ne ovat yhä edelleen niin rukoilevat, ja niiden katsetta on sumentanut kuume. Rouva nyökkää ymmärtäväisesti ja leikkaa tytön kurkun auki. He tuntevat nyt toisensa.

Rouvan käsiin ei jää verta.